Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevinds .C.A.B.J.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz speelt de bal door. Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa verovert de bal door een tackle van achteren. Ulloa schiet op doel. Bonilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - .C.A.B.J. 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Del Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Sonaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Coronel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Torrico de bal onder controle te krijgen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Andia de bal. Andia speelt de bal door. Peñafiel rent richting de bal. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Coronel is nu in balbezit. Met opzet legt Zúñiga zijn tegenspeler op de grond. Coronel raakt geblesseerd tijdens het duel. Coronel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Del Castillo rent richting de bal. Peñafiel onderschept slim de pass. Peñafiel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Sonaglia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 54%, .C.A.B.J. 46%.
kevinds - .C.A.B.J. 0:1

56e minuut.
Camhi met een sublieme pass. Morales probeert de bal aan de voet te houden. Torrico bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel verovert de bal door een tackle van achteren. Peñafiel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Morales rent richting de bal. Zúñiga onderschept slim de pass. Zúñiga passt de bal in één keer door. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bonilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Ulloa is nu in balbezit. Ulloa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinds - .C.A.B.J. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinds 51%, .C.A.B.J. 49%.
kevinds - .C.A.B.J. 0:2