Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballspielverein dusseldorf Frank Los Miserables del Futbol
Normal Tactiek Torneo
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Algarañaz passt de bal zonder na te denken. Alanoca is nu in balbezit. Alanoca met een sublieme pass. Faldín heeft problemen om de bal te vangen. Faldín draait met de bal, schiet en ... Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Faldín is nu in balbezit. Faldín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cossio rent richting de bal. Cossio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Calvimontes verovert de bal door een tackle van achteren. Calvimontes probeert naar een medespeler te passen. Faldín rent richting de bal. Faldín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 1:0

17e minuut.
Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga speelt de bal door. Algarañaz probeert de bal aan de voet te houden. Calvimontes is nu in balbezit. Calvimontes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 2:0

20e minuut.
Faldín rent richting de bal. Faldín passt de bal met de wreef. Cossio is nu in balbezit. Cossio draait met de bal, schiet en ... Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 3:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taborga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faldín probeert naar een medespeler te passen. Cossio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 4:0

26e minuut.
Zbinden geeft de bal voor. Inworp. Taborga met een snelle inworp. Cossio rent richting de bal. Cossio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Topolansky passt de bal zonder na te denken. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Calvimontes is nu in balbezit. Calvimontes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roig onderschept slim de pass. Roig geeft de bal voor. Algarañaz probeert naar een medespeler te passen. Taborga rent richting de bal. Taborga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 5:0

39e minuut.
Faldín probeert naar een medespeler te passen. Calvimontes is nu in balbezit. Calvimontes probeert naar een medespeler te passen. Taborga rent richting de bal. Taborga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 6:0

44e minuut.
Algarañaz met een sublieme pass. Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanoca passt de bal in één keer door. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballspielverein dusseldorf Frank 18%, Los Miserables del Futbol 82%.
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 6:0

57e minuut.
Cassaletti geeft een hoge lob. Algarañaz is nu in balbezit. Algarañaz met een sublieme pass. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cassaletti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taborga met de inworp. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Algarañaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Algarañaz probeert naar een medespeler te passen. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín schiet op doel. Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Roig trapt de bal weg. Algarañaz rent richting de bal. Algarañaz passt de bal zonder na te denken. Faldín rent richting de bal. Faldín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Roig met een sublieme pass. Rodríguez controleert de bal met de borst. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Faldín geeft een hoge lob. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes met een sublieme pass. Daar is Faldín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faldín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Faldín passt de bal met de wreef. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes met een sublieme pass. Algarañaz is nu in balbezit. Algarañaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Faldín de bal. Quispe is nu in balbezit. Algarañaz met een sublieme pass. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes probeert naar een medespeler te passen. Paal! Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Rioja rent richting de bal. Rioja passt de bal in één keer door. Algarañaz probeert naar een medespeler te passen. Cossio heeft problemen om de bal te vangen. Cossio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cossio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campbell komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Faldín passt de bal zonder na te denken. Alanoca is nu in balbezit. Alanoca passt de bal met de wreef. Campbell is nu in balbezit. Campbell draait met de bal, schiet en ... Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alanoca met een sublieme pass. Campbell rent richting de bal. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín haalt uit met een fantastische trap. Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Quispe is nu in balbezit. Quispe passt de bal met de wreef. Faldín rent richting de bal. Faldín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballspielverein dusseldorf Frank 22%, Los Miserables del Futbol 78%.
Ballspielverein dusseldorf Frank - Los Miserables del Futbol 6:0