Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Miserables del Futbol Ballspielverein dusseldorf Frank
Torneo Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Taborga onderschept slim de pass. Taborga speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:1

4e minuut.
Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga met een sublieme pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:2

6e minuut.
Rioja is nu in balbezit. Rioja speelt de bal door. Faldín met een sublieme pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:3

8e minuut.
Taborga passt de bal in één keer door. Faldín is nu in balbezit. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:4

16e minuut.
Rioja met een sublieme pass. Daar is Faldín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faldín met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:5

20e minuut.
Alanoca onderschept slim de pass. Alanoca probeert naar een medespeler te passen. Faldín is nu in balbezit. Faldín schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:6

22e minuut.
Cassaletti geeft de bal voor. Alanoca is nu in balbezit. Quispe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quispe krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Alanoca raakt geblesseerd tijdens het duel. Alanoca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cassaletti heeft problemen om de bal te vangen. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Algarañaz speelt de bal door. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes met een sublieme pass. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell schiet op doel. De Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Doeltrap. Pacheco trapt de bal weg van het doel. Faldín kopt de bal weg. Campbell rent richting de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Alanoca speelt de bal door. Faldín rent richting de bal. Faldín passt de bal zonder na te denken. Campbell rent richting de bal. Campbell draait met de bal, schiet en ... De Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Faldín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faldín passt de bal met de wreef. Campbell is nu in balbezit. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 85%, Ballspielverein dusseldorf Frank 15%.
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:7

48e minuut.
Monzón speelt de bal door. Taborga geeft een lange en hoge pass. Campbell rent richting de bal. Campbell schiet op doel. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:8

52e minuut.
Pittaluga met een snelle inworp. Algarañaz rent richting de bal. Algarañaz met een sublieme pass. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes schiet op doel. De Meza bokst de bal weg. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Faldín geeft een lange en hoge pass. De Meza met een sublieme pass. Alanoca kopt de bal weg. Faldín is nu in balbezit. Faldín probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De Meza trapt de bal weg van het doel. Quispe kopt de bal weg. Taborga bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Quispe rent richting de bal. Algarañaz met een sublieme pass. Quispe probeert de bal aan de voet te houden. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín haalt uit met een fantastische trap. De Meza bokst de bal weg.

62e minuut.
Alanoca is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Quispe speelt de bal door. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Alanoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín met een sublieme pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Faldín rent richting de bal. Campbell is nu in balbezit. Quispe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campbell wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Campbell kan niet meer verder spelen. Tintaya komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faldín neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Quispe geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calvimontes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tintaya maakt een snoekduik en kopt de bal. De Meza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:9

77e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taborga zal de hoekschop nemen. Calvimontes kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Algarañaz met een sublieme pass. Faldín probeert naar een medespeler te passen. Calvimontes rent richting de bal. Calvimontes haalt uit met een fantastische trap. De Meza probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Taborga passt de bal zonder na te denken. Tintaya met een sublieme pass. Calvimontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvimontes haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tintaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pittaluga is nu in balbezit. Pittaluga passt de bal zonder na te denken. Tintaya is nu in balbezit. Faldín is nu in balbezit. Faldín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De Meza met een harde bal richting middenveld. Algarañaz met een sublieme pass. Tintaya is nu in balbezit. Tintaya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Meza trapt de bal weg. Quispe is nu in balbezit. Quispe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miserables del Futbol 80%, Ballspielverein dusseldorf Frank 20%.
Los Miserables del Futbol - Ballspielverein dusseldorf Frank 0:9