Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATRONELLY FC Los tigres
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Salvador geeft een hoge lob. Bustos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidal. Vidal krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Roncal rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Abastoflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abastoflor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Roncal verovert de bal door een tackle van achteren. Gloodtdofsky is nu in balbezit. Salvador maakt een afschuwelijke overtreding. Salvador is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Chuvé kopt de bal weg. Gloodtdofsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloodtdofsky passt de bal in één keer door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRONELLY FC 47%, Los tigres 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATRONELLY FC - Los tigres 0:0

47e minuut.
Roncal rent richting de bal. Claure bereikt de bal nog maar net als eerste. Claure speelt de bal door. Abastoflor rent richting de bal. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Burgos trapt de bal weg van het doel. Roncal is nu in balbezit. Roncal passt de bal in één keer door. Bolívar rent richting de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Leaños rent richting de bal. Leaños geeft een hoge lob. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna onderschept slim de pass. Osuna geeft de bal voor. Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Roncal passt de bal in één keer door. Echegaray geeft een hoge lob. Klungelig pakt Contreras de bal. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bustos geeft een hoge lob. Bowles rent richting de bal. Chuvé begaat een overtreding. Chuvé krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRONELLY FC 42%, Los tigres 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATRONELLY FC - Los tigres 0:0