Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los tigres PATRONELLY FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Osuna speelt de bal door. Murillo is nu in balbezit. Barrio Nuevo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Barrio Nuevo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Barrio Nuevo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

8e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guilarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Burgos trapt de bal weg van het doel. Echegaray heeft problemen om de bal te vangen. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador draait met de bal, schiet en ... Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Echegaray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guilarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Claros maakt een afschuwelijke overtreding. Claros krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Osuna rent richting de bal. Guilarte verovert de bal door een tackle van achteren. Guilarte speelt de bal door. Claros is nu in balbezit. Claros speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Urquidi met een snelle inworp. Echegaray heeft problemen om de bal te vangen. Salvador is nu in balbezit. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - PATRONELLY FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los tigres 47%, PATRONELLY FC 53%.
Los tigres - PATRONELLY FC 1:0

65e minuut.
Leaños geeft de bal voor. Inworp. Guilarte met de inworp. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Claure is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bowles. Claure is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Claure zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Murillo is nu in balbezit. Murillo haalt uit met een fantastische trap. Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - PATRONELLY FC 2:0

74e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Guilarte verovert de bal door een tackle van achteren. Guilarte passt de bal zonder na te denken. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - PATRONELLY FC 2:1

76e minuut.
Claure rent richting de bal. Claure passt de bal zonder na te denken. Murillo is nu in balbezit. Salvador rent richting de bal. Salvador schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Carrera met een harde bal richting middenveld. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón speelt de bal door. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los tigres 51%, PATRONELLY FC 49%.
Los tigres - PATRONELLY FC 2:1