Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tujure CALERO
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Choquere kopt de bal weg. Daar is Mieres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mieres probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Choquere de bal. Choquere schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez is nu in balbezit. Siñani verovert de bal door een tackle van achteren. Siñani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Castello verovert de bal door een tackle van achteren. Castello geeft een hoge lob. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada onderschept slim de pass. Lozada schiet op doel. Bordaberry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Muguertegui is nu in balbezit. Muguertegui geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen. Choquere is nu in balbezit. Choquere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. Choquere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - CALERO 1:0

32e minuut.
Miranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cochamanidis de bal. Lozada rent richting de bal. Lozada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tujure - CALERO 1:1

36e minuut.
Castello probeert naar een medespeler te passen. Mieres rent richting de bal. Mieres passt de bal zonder na te denken. Choquere is nu in balbezit. Choquere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montecinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda passt de bal zonder na te denken. Cochamanidis met een sublieme pass. Siñani is nu in balbezit. Siñani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Perales heeft problemen om de bal te vangen. Muguertegui rent richting de bal. Muguertegui probeert naar een medespeler te passen. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - CALERO 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 54%, CALERO 46%.
tujure - CALERO 1:2

51e minuut.
Vaca Díez speelt de bal door. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Choquere rent richting de bal. Choquere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar probeert naar een medespeler te passen. Medeiros met een sublieme pass. Choquere rent richting de bal. Choquere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lozada haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Bordaberry trapt de bal weg van het doel. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala geeft een hoge lob. Miranda probeert de bal aan de voet te houden. Perales is nu in balbezit. Perales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 55%, CALERO 45%.
tujure - CALERO 1:2