Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARKVILA jose antonio jimenez
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Cervantes geeft een hoge lob. Jándula rent richting de bal. Jándula schiet op doel. Huanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Alanes onderschept slim de pass. Paz geeft de bal voor. Alanes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Quinteros is nu in balbezit. Alanes rent richting de bal. Met opzet legt Quinteros zijn tegenspeler op de grond. Alanes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gallinal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jándula zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jándula naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Cervantes geeft een hoge lob. Quinteros kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Alanes zijn tegenspeler op de grond. Alanes krijgt een gele kaart. Quinteros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quinteros kan niet meer verder spelen. Aquino komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Sendic onderschept slim de pass. Sendic draait met de bal, schiet en ... Reinoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARKVILA - jose antonio jimenez 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARKVILA 36%, jose antonio jimenez 64%.
DARKVILA - jose antonio jimenez 1:0

48e minuut.
Alarcón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urioste komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calle trapt de bal weg van het doel. Avaroa kopt de bal weg. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Aquino onderschept slim de pass. Aquino speelt de bal door. Barahona is nu in balbezit. Barahona schiet op doel. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARKVILA - jose antonio jimenez 2:0

66e minuut.
Urioste passt de bal met de wreef. Calle met een sublieme pass. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sendic is nu in balbezit. Sendic geeft een lange en hoge pass. Reinoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Alanes speelt de bal door. Pelaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas begaat een overtreding. Pelaes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pelaes kan niet meer verder spelen. Taborga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARKVILA 40%, jose antonio jimenez 60%.
DARKVILA - jose antonio jimenez 2:0