Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jmntkgh Los tigres
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kuajara passt de bal in één keer door. Nagashiro rent richting de bal. Contreras is nu in balbezit. Nagashiro onderschept slim de pass. Nagashiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jmntkgh - Los tigres 1:0

21e minuut.
Burgos trapt de bal weg. Pita kopt de bal weg. Kuajara is nu in balbezit. Kuajara haalt uit met een fantastische trap. Leaños probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jmntkgh - Los tigres 2:0

31e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Fontes geeft de bal voor. Kuajara kopt de bal weg. Nagashiro rent richting de bal. Nagashiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kuajara passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chuvé de bal. Kuajara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kuajara naar de kleedkamers voor een vroege douche. Chuvé raakt geblesseerd tijdens het duel. Chuvé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abastoflor bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vidal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisidini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmntkgh 44%, Los tigres 56%.
jmntkgh - Los tigres 2:0

47e minuut.
Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor passt de bal zonder na te denken. Salvador rent richting de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert López de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávila met de inworp. Claros probeert naar een medespeler te passen. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Claure bereikt de bal nog maar net als eerste. Claure passt de bal zonder na te denken. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador draait met de bal, schiet en ... López probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmntkgh 56%, Los tigres 44%.
jmntkgh - Los tigres 2:0