Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ClubBolivar PATRONELLY FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Echegaray passt de bal met de wreef. Roncal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dominguez. Dominguez krijgt een gele kaart. Roncal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roncal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lizarazu geeft de bal voor. Dominguez kopt de bal weg. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. Barrio Nuevo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ClubBolivar 62%, PATRONELLY FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ClubBolivar - PATRONELLY FC 0:0

50e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel. Arredondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guilarte is nu in balbezit. Guilarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal in één keer door. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez draait met de bal, schiet en ... Roig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Echegaray met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar probeert naar een medespeler te passen. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Morejón geeft een lange en hoge pass. Bowles is nu in balbezit. Garcés begaat een overtreding. Bowles raakt geblesseerd tijdens het duel. Roncal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez schiet op doel. Roig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ClubBolivar 53%, PATRONELLY FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ClubBolivar - PATRONELLY FC 0:0