Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tujure DARKVILA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal zonder na te denken. Sempertegui is nu in balbezit. Sempertegui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Franco rent richting de bal. Sendic onderschept slim de pass. Sendic met een sublieme pass. López rent richting de bal. López geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bordaberry trapt de bal weg. Sempertegui kopt de bal weg. Berrios rent richting de bal. Choquere verovert de bal door een tackle van achteren. Choquere schiet op doel. Huanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Franco is nu in balbezit. Sendic verovert de bal door een tackle van achteren. Sendic probeert naar een medespeler te passen. Barahona is nu in balbezit. Barahona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Serna. La Serna krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal met de wreef. La Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Sempertegui schiet op doel. Huanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benítez de bal. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Bordaberry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Barahona rent richting de bal. Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Sendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Von Landwüest kopt de bal weg. Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Paal!

38e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendic is nu in balbezit. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ... Bordaberry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 56%, DARKVILA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tujure - DARKVILA 0:0

52e minuut.
Quinteros geeft de bal voor. Inworp. Vaca Díez met een snelle inworp. Sempertegui is nu in balbezit. Sempertegui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huanca trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaca Díez met de inworp. Sempertegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempertegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - DARKVILA 1:0

73e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. La Serna begaat een overtreding. La Serna krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Sendic is nu in balbezit. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sendic. Sendic krijgt een gele kaart. Bonilla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bonilla kan niet meer verder spelen. Quispe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 34%, DARKVILA 66%.
tujure - DARKVILA 1:0