Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jose antonio jimenez CALERO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mallea trapt de bal weg van het doel. Jándula kopt de bal weg. Klungelig pakt Ayala de bal. Pelaes is nu in balbezit. Pelaes haalt uit met een fantastische trap. Montecinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lozada de bal. Lozada schiet op doel. Mallea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
jose antonio jimenez - CALERO 0:1

27e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelaes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelaes krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Barrios rent richting de bal. Jándula verovert de bal door een tackle van achteren. Jándula speelt de bal door. Pelaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelaes draait met de bal, schiet en ... Montecinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jose antonio jimenez 57%, CALERO 43%.
jose antonio jimenez - CALERO 0:1

55e minuut.
Payno rent richting de bal. Siñani onderschept slim de pass. Silva begaat een overtreding. Silva krijgt een gele kaart. Siñani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perales zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Lozada rent richting de bal. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cervantes de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Jándula rent richting de bal. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula verovert de bal door een tackle van achteren. Jándula draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Perales is nu in balbezit. Jándula rent richting de bal. Perales is nu in balbezit. Jándula onderschept slim de pass. Jándula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lozada passt de bal met de wreef. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Muguertegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelaes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Silva probeert de bal aan de voet te houden. Gutiérrez is nu in balbezit. Met opzet legt Lozada zijn tegenspeler op de grond. Lozada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jose antonio jimenez 50%, CALERO 50%.
jose antonio jimenez - CALERO 0:1