Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jose antonio jimenez tujure
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Vaca Díez onderschept slim de pass. Vaca Díez speelt de bal door. Miranda met een sublieme pass. Sempertegui rent richting de bal. Sempertegui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sempertegui rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Choquere verovert de bal door een tackle van achteren. Sempertegui is nu in balbezit. Sempertegui schiet op doel. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
jose antonio jimenez - tujure 0:1

40e minuut.
Benítez geeft de bal voor. Inworp. Calzadilla met de inworp. Pelaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelaes schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sempertegui geeft een hoge lob. Medeiros kopt de bal weg. Choquere is nu in balbezit. Choquere schiet op doel. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jose antonio jimenez - tujure 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jose antonio jimenez 51%, tujure 49%.
jose antonio jimenez - tujure 0:2

51e minuut.
Daar is Alanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alanes zal de hoekschop nemen. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bordaberry trapt de bal weg van het doel. Gutiérrez kopt de bal weg. Klungelig pakt Jándula de bal. Pelaes rent richting de bal. Pelaes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jose antonio jimenez - tujure 1:2

55e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. Inworp. Medeiros met de inworp. Sempertegui rent richting de bal. Sempertegui geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula onderschept slim de pass. Jándula probeert naar een medespeler te passen. Pelaes rent richting de bal. Pelaes haalt uit met een fantastische trap. Bordaberry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Von Landwüest bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Landwüest geeft de bal voor. Gallinal bereikt de bal nog maar net als eerste. Choquere onderschept slim de pass. Choquere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Jándula probeert de bal aan de voet te houden. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jándula begaat een overtreding. Jándula krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jose antonio jimenez 43%, tujure 57%.
jose antonio jimenez - tujure 1:2