Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tujure Los tigres
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Abastoflor verovert de bal door een tackle van achteren. Abastoflor probeert naar een medespeler te passen. Salvador rent richting de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - Los tigres 0:1

9e minuut.
Salvador rent richting de bal. Salvador passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abastoflor verovert de bal door een tackle van achteren. Abastoflor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - Los tigres 0:2

21e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Abastoflor verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador is nu in balbezit. Salvador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - Los tigres 0:3

28e minuut.
Chuvé passt de bal met de wreef. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador passt de bal zonder na te denken. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor draait met de bal, schiet en ... Bordaberry bokst de bal weg.

41e minuut.
Claure rent richting de bal. Claure geeft een lange en hoge pass. Benítez rent richting de bal. Abastoflor onderschept slim de pass. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Claure bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla begaat een overtreding. Bonilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 57%, Los tigres 43%.
tujure - Los tigres 0:3

48e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Abastoflor verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar is nu in balbezit. Abastoflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - Los tigres 0:4

50e minuut.
Balcázar passt de bal zonder na te denken. Claros heeft problemen om de bal te vangen. Choquere is nu in balbezit. Choquere haalt uit met een fantastische trap. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - Los tigres 1:4

70e minuut.
Osuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvador geeft de bal voor. Vidal is nu in balbezit. Vidal geeft een lange en hoge pass. Salvador geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - Los tigres 1:5

84e minuut.
Claros passt de bal in één keer door. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador speelt de bal door. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap. Bordaberry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 58%, Los tigres 42%.
tujure - Los tigres 1:5