Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los tigres tujure
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Bonilla geeft een hoge lob. Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. Sempertegui rent richting de bal. Sempertegui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - tujure 0:1

13e minuut.
Benítez kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Claure geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Benítez trapt de bal weg van het doel. Sempertegui kopt de bal weg. Klungelig pakt Salvador de bal. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Claure geeft een hoge lob. Benítez kan de bal niet met de borst controleren. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor schiet op doel. Bordaberry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez met een sublieme pass. Abastoflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Abastoflor draait met de bal, schiet en ... Bordaberry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los tigres - tujure 1:1

42e minuut.
Claure bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft een lange en hoge pass. Choquere rent richting de bal. Choquere draait met de bal, schiet en ... Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - tujure 1:2

44e minuut.
Quispe speelt de bal door. Inworp. Vidal met een snelle inworp. Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los tigres 53%, tujure 47%.
Los tigres - tujure 1:2

64e minuut.
Salvador rent richting de bal. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap. Bordaberry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los tigres - tujure 2:2

81e minuut.
Sempertegui speelt de bal door. Claros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal geeft een lange en hoge pass. Von Landwüest probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abastoflor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - tujure 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los tigres 51%, tujure 49%.
Los tigres - tujure 3:2