Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATRONELLY FC CALERO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ayala geeft de bal voor. Roncal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lozada rent richting de bal. Siñani is nu in balbezit. Siñani schiet op doel. Roig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios speelt de bal door. Muguertegui is nu in balbezit. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón schiet op doel. Montecinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klungelig pakt Perales de bal. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón geeft een hoge lob. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PATRONELLY FC - CALERO 1:0

37e minuut.
Echegaray passt de bal met de wreef. Lozada rent richting de bal. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada is nu in balbezit. Lozada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roig trapt de bal weg van het doel. Morejón kopt de bal weg. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel. Montecinos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRONELLY FC 43%, CALERO 57%.
PATRONELLY FC - CALERO 1:0

49e minuut.
Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada met een sublieme pass. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani haalt uit met een fantastische trap. Roig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATRONELLY FC - CALERO 1:1

50e minuut.
Siñani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Constantaco komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Barrio Nuevo rent richting de bal. Barrio Nuevo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ayala de bal. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Echegaray rent richting de bal. Lozada verovert de bal door een tackle van achteren. Lozada met een sublieme pass. Constantaco is nu in balbezit. Constantaco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Perales speelt de bal door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bustos krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Guilarte geeft de bal voor. Perales rent richting de bal. Morejón rent richting de bal. Morejón schiet op doel. Montecinos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Roncal probeert naar een medespeler te passen. Echegaray rent richting de bal. Echegaray passt de bal in één keer door. Guilarte is nu in balbezit. Guilarte geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRONELLY FC 39%, CALERO 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATRONELLY FC - CALERO 1:1