Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jmntkgh DARKVILA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bohorquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pita is nu in balbezit. Pita probeert naar een medespeler te passen. Nagashiro rent richting de bal. Nagashiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jmntkgh - DARKVILA 1:0

13e minuut.
La Serna rent richting de bal. Kuajara rent richting de bal. Kuajara speelt de bal door. Nagashiro is nu in balbezit. Nagashiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Inworp. Berrios met een snelle inworp. Jiménez speelt de bal door. Barahona rent richting de bal. Barahona passt de bal in één keer door. Lisidini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Marquéz geeft de bal voor. Sendic kopt de bal weg. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Lisidini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jmntkgh - DARKVILA 1:1

32e minuut.
Berrios is nu in balbezit. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas geeft de bal voor. Daar is Nagashiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagashiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jmntkgh - DARKVILA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmntkgh 42%, DARKVILA 58%.
jmntkgh - DARKVILA 2:1

46e minuut.
La Serna rent richting de bal. Kuajara is nu in balbezit. La Serna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. La Serna krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kuajara passt de bal met de wreef. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagashiro begaat een overtreding. Nagashiro krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Frías met een sublieme pass. Nagashiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Serna. Nagashiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nagashiro kan niet meer verder spelen. Sendic komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cuevas met de inworp. Kuajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Sendic onderschept slim de pass. Sendic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Frías probeert naar een medespeler te passen. Kuajara rent richting de bal. Kuajara passt de bal in één keer door. Sendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jmntkgh 46%, DARKVILA 54%.
jmntkgh - DARKVILA 2:1