Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los tigres CALERO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Perales geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osuna met een snelle inworp. Salvador rent richting de bal. Salvador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ávila kopt de bal weg. Klungelig pakt Perales de bal. Perales passt de bal zonder na te denken. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Claure rent richting de bal. Lozada rent richting de bal. Met opzet legt Claure zijn tegenspeler op de grond. Claure krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Salvador onderschept slim de pass. Salvador met een sublieme pass. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor schiet op doel. Montecinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - CALERO 1:0

19e minuut.
Claure speelt de bal door. Ayala rent richting de bal. Abastoflor onderschept slim de pass. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap. Montecinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - CALERO 2:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft een hoge lob. Ayala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Abastoflor onderschept slim de pass. Salvador is nu in balbezit. Abastoflor rent richting de bal. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Choquere de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal speelt de bal door. Salvador rent richting de bal. Abastoflor is nu in balbezit. Abastoflor haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los tigres 35%, CALERO 65%.
Los tigres - CALERO 2:0

48e minuut.
Rodríguez onderschept slim de pass. Claros verovert de bal door een tackle van achteren. Claros speelt de bal door. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chuvé met de inworp. Vidal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castello. Castello krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Castello rent richting de bal. Barrios rent richting de bal. Abastoflor verovert de bal door een tackle van achteren. Salvador is nu in balbezit. Salvador haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lozada kopt de bal weg. Klungelig pakt Contreras de bal. Siñani bereikt de bal nog maar net als eerste. Siñani haalt uit met een fantastische trap. Burgos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los tigres - CALERO 2:1

76e minuut.
Inworp. Rodríguez met de inworp. Siñani is nu in balbezit. Lozada rent richting de bal. Lozada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Claure probeert naar een medespeler te passen. Claros probeert naar een medespeler te passen. Salvador rent richting de bal. Salvador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los tigres 43%, CALERO 57%.
Los tigres - CALERO 2:1