Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tujure jmntkgh
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kuajara probeert naar een medespeler te passen. Nagashiro heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla is nu in balbezit. Nagashiro onderschept slim de pass. Nagashiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kuajara draait met de bal, schiet en ... Benítez kopt de bal weg. Kuajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuajara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nagashiro de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Nagashiro is nu in balbezit. Nagashiro draait met de bal, schiet en ... Bordaberry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - jmntkgh 0:1

36e minuut.
Nazrala met een sublieme pass. Klungelig pakt Choquere de bal. Frías is nu in balbezit. Choquere onderschept slim de pass. Choquere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tujure - jmntkgh 1:1

39e minuut.
Pita passt de bal zonder na te denken. Kuajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagashiro is nu in balbezit. Nagashiro haalt uit met een fantastische trap. Bordaberry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - jmntkgh 1:2

42e minuut.
Medeiros rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bohorquez. Medeiros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Choquere is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tujure - jmntkgh 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 62%, jmntkgh 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tujure - jmntkgh 2:2

48e minuut.
Klungelig pakt Frías de bal. Frías passt de bal met de wreef. Cochamanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuajara onderschept slim de pass. Kuajara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuajara is nu in balbezit. Kuajara geeft een hoge lob. Bordaberry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nagashiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tujure - jmntkgh 2:3

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Nazrala de bal onder controle te krijgen. Balcázar is nu in balbezit. Sandóval begaat een overtreding. Sandóval krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Pita rent richting de bal. Nazrala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frías. Frías krijgt een gele kaart. Nazrala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nazrala kan niet meer verder spelen. Sempertegui komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pita rent richting de bal. Sempertegui verovert de bal door een tackle van achteren. Sempertegui speelt de bal door. Choquere bereikt de bal nog maar net als eerste. Choquere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tujure 50%, jmntkgh 50%.
tujure - jmntkgh 2:3