Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PATRONELLY FC DARKVILA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Echegaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendic is nu in balbezit. Roncal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roncal krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Morejón passt de bal zonder na te denken. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avaroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bolívar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolívar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Huanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PATRONELLY FC - DARKVILA 1:0

18e minuut.
La Serna probeert naar een medespeler te passen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft de bal voor. Jiménez rent richting de bal. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Roig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barahona is nu in balbezit. Barahona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PATRONELLY FC - DARKVILA 1:1

30e minuut.
Sendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos speelt de bal door. Sendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendic schiet op doel. Barahona krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carrera rent richting de bal. Carrera geeft de bal voor. Guilarte heeft problemen om de bal te vangen. La Serna is nu in balbezit. La Serna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Roig met een harde bal richting middenveld. Jiménez probeert de bal met de borst te controleren. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Guilarte is nu in balbezit. Guilarte geeft de bal voor. Huanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRONELLY FC 58%, DARKVILA 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PATRONELLY FC - DARKVILA 1:1

48e minuut.
La Serna speelt de bal door. Sendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendic passt de bal zonder na te denken. Barahona rent richting de bal. Barahona schiet op doel. Roig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Jiménez rent richting de bal. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. La Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATRONELLY FC - DARKVILA 2:1

56e minuut.
Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Roncal passt de bal zonder na te denken. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón passt de bal met de wreef. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PATRONELLY FC - DARKVILA 3:1

61e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quinteros de bal. Bolívar rent richting de bal. Bolívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bowles rent richting de bal. Berrios verovert de bal door een tackle van achteren. Berrios met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PATRONELLY FC 43%, DARKVILA 57%.
PATRONELLY FC - DARKVILA 3:1