Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
san jose wilsterman afjkfm
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Véliz is nu in balbezit. Arana verovert de bal door een tackle van achteren. Arana geeft een hoge lob. Hoyos controleert de bal met de borst. Hoyos draait met de bal, schiet en ... López bokst de bal weg.

20e minuut.
Durán passt de bal in één keer door. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar begaat een overtreding. Balcázar krijgt een gele kaart. Mejia raakt geblesseerd tijdens het duel. Mejia komt bij de bal en schiet. Hoyos krijgt zijn hoofd ertegen. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ramallo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urquiza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san jose wilsterman 62%, afjkfm 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
san jose wilsterman - afjkfm 0:0

46e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Osete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osete krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Arana passt de bal in één keer door. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa passt de bal in één keer door. Hoyos rent richting de bal. Hoyos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
san jose wilsterman - afjkfm 0:1

84e minuut.
Amador verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz is nu in balbezit. Chumacero is nu in balbezit. Véliz is nu in balbezit. Véliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: san jose wilsterman 59%, afjkfm 41%.
san jose wilsterman - afjkfm 0:1