Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
j j Real Santa Cruz
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 20.9
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een hoge lob. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar rent richting de bal. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
j j - Real Santa Cruz 1:0

19e minuut.
Zapata rent richting de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Costas onderschept slim de pass. Paco is nu in balbezit. Paco draait met de bal, schiet en ... Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Pinedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goitia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zapata geeft de bal voor. Inworp. Pinedo met een snelle inworp. Paco rent richting de bal. Paco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j j 54%, Real Santa Cruz 46%.
j j - Real Santa Cruz 1:0

48e minuut.
Gianella geeft een hoge lob. Inworp. Dutra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paco heeft problemen om de bal te vangen. Paco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Novillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar probeert naar een medespeler te passen. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: j j 33%, Real Santa Cruz 67%.
j j - Real Santa Cruz 1:0
j j