Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Santa Cruz san jose wilsterman
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Crapuzzi probeert naar een medespeler te passen. Del Valle is nu in balbezit. Inworp. Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adriazola geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Zapata met een sublieme pass. Saenz rent richting de bal. Bruno rent richting de bal. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno passt de bal zonder na te denken. Chumacero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumacero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Costas geeft een hoge lob. Inworp. Del Valle met een snelle inworp. Véliz rent richting de bal. Véliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Crapuzzi rent richting de bal. Crapuzzi passt de bal in één keer door. Chumacero bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 41%, san jose wilsterman 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Santa Cruz - san jose wilsterman 0:0

51e minuut.
Terrazas geeft een lange en hoge pass. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruno rent richting de bal. Adriazola verovert de bal door een tackle van achteren. Adriazola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - san jose wilsterman 1:0

79e minuut.
Zapata rent richting de bal. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata rent richting de bal. Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Véliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Crapuzzi heeft problemen om de bal te vangen. Adriazola rent richting de bal. Adriazola speelt de bal door. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Santa Cruz - san jose wilsterman 2:0

86e minuut.
Blacutt is nu in balbezit. Adriazola is nu in balbezit. Adriazola passt de bal zonder na te denken. Costas geeft een lange en hoge pass. Adriazola kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Santa Cruz 36%, san jose wilsterman 64%.
Real Santa Cruz - san jose wilsterman 2:0