Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOS PIOLAS LOKOS TU PAPITORICO
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Albuquerque geeft de bal voor. Fuchtner kopt de bal weg. Lara probeert de bal aan de voet te houden. Jimeno is nu in balbezit. Jimeno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Terceros bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordán onderschept slim de pass. Jordán probeert naar een medespeler te passen. Iquiapaza is nu in balbezit. Iquiapaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coria rent richting de bal. Coria passt de bal in één keer door. Rimba rent richting de bal. Barrenechea onderschept slim de pass. Barrenechea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LOS PIOLAS LOKOS - TU PAPITORICO 1:0

22e minuut.
Fuchtner speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botero met de inworp. Lara geeft een hoge lob. Barrenechea krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aramayo probeert naar een medespeler te passen. Barrenechea is nu in balbezit. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrenechea onderschept slim de pass. Barrenechea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lara kopt de bal weg. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Castedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paniagua raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Paniagua kan niet meer verder spelen. Alzérreca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS PIOLAS LOKOS 50%, TU PAPITORICO 50%.
LOS PIOLAS LOKOS - TU PAPITORICO 1:0

56e minuut.
Peñarrieta probeert de bal aan de voet te houden. Lara is nu in balbezit. Peñarrieta begaat een overtreding. Lara raakt geblesseerd tijdens het duel. Muñoz Castedo met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Coria passt de bal zonder na te denken. Jordán rent richting de bal. Botero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Botero krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Muñoz Castedo rent richting de bal. Muñoz Castedo passt de bal met de wreef. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOS PIOLAS LOKOS 69%, TU PAPITORICO 31%.
LOS PIOLAS LOKOS - TU PAPITORICO 1:0