Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente petrolero ras Turere
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Nogales geeft een lange en hoge pass. Daar is Ewel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra rent richting de bal. Ewel onderschept slim de pass. Ewel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Montes passt de bal zonder na te denken. Alem rent richting de bal. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - Turere 0:1

18e minuut.
Díaz probeert naar een medespeler te passen. Sanabria geeft een hoge lob. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes is nu in balbezit. Montes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ewel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Meza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 53%, Turere 47%.
Oriente petrolero ras - Turere 0:1

49e minuut.
Cabezas met een harde bal richting middenveld. Daar is Calero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Montes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero geeft een lange en hoge pass. Yacoel probeert de bal aan de voet te houden. De Meza rent richting de bal. De Meza schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 35%, Turere 65%.
Oriente petrolero ras - Turere 0:1