Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente petrolero ras Capital F.C.
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Zánkiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zánkiz speelt de bal door. Campanini met een sublieme pass. Cadario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vidal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Langenbacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langenbacher geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zánkiz rent richting de bal. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba passt de bal met de wreef. Ewel is nu in balbezit. Ewel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Ewel is nu in balbezit. Ewel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vidal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Langenbacher geeft een lange en hoge pass. Larrañaga is nu in balbezit. Larrañaga haalt uit met een fantastische trap. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Urriolagoitia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - Capital F.C. 1:0

27e minuut.
Mustafa onderschept slim de pass. Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales met een sublieme pass. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel schiet op doel. Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - Capital F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 31%, Capital F.C. 69%.
Oriente petrolero ras - Capital F.C. 2:0

54e minuut.
Rea is nu in balbezit. Alba rent richting de bal. Alba speelt de bal door. Ewel rent richting de bal. Ewel draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Alba heeft problemen om de bal te vangen. Zánkiz is nu in balbezit. Alba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alba krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Langenbacher probeert naar een medespeler te passen. Zánkiz heeft problemen om de bal te vangen. Alba probeert naar een medespeler te passen. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - Capital F.C. 3:0

66e minuut.
Becerra geeft de bal voor. Quintans probeert de bal aan de voet te houden. Ewel is nu in balbezit. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - Capital F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 40%, Capital F.C. 60%.
Oriente petrolero ras - Capital F.C. 4:0