Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hazem Tammous Turere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra geeft de bal voor. Durán is nu in balbezit. Durán schiet op doel. Farah probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Castell is nu in balbezit. Castell passt de bal in één keer door. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria draait met de bal, schiet en ... Tordoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hazem Tammous - Turere 1:0

24e minuut.
Farah geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montes is nu in balbezit. Montes passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal geeft een hoge lob. Daar is Doria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballivian is nu in balbezit. Ballivian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal met de wreef. Doria rent richting de bal. Doria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Acosta geeft een hoge lob. Yacoel is nu in balbezit. Yacoel passt de bal zonder na te denken. Ballivian is nu in balbezit. Ballivian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Díaz geeft een hoge lob. Durán is nu in balbezit. Durán haalt uit met een fantastische trap. Farah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Taborga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ballivian is nu in balbezit. Katar onderschept slim de pass. Katar geeft een hoge lob. Mier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mier geeft een lange en hoge pass. Taborga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castell is nu in balbezit. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hazem Tammous 46%, Turere 54%.
Hazem Tammous - Turere 1:0

52e minuut.
Campbell geeft een lange en hoge pass. Figueroa kopt de bal weg. Klungelig pakt Acosta de bal. Doria is nu in balbezit. Doria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Durán de bal onder controle te krijgen. Castell is nu in balbezit. Castell passt de bal in één keer door. Ballivian rent richting de bal. Ballivian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ballivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal is nu in balbezit. Ballivian verovert de bal door een tackle van achteren. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hazem Tammous - Turere 2:0

77e minuut.
Durán passt de bal in één keer door. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Montes draait met de bal, schiet en ... Taborga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taborga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hazem Tammous 39%, Turere 61%.
Hazem Tammous - Turere 2:0