Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capital F.C. la pantera
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Henry met een harde bal richting middenveld. Quintans kan de bal niet met de borst controleren. Quintans probeert naar een medespeler te passen. Becerra is nu in balbezit. Becerra schiet op doel. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Tordoya kopt de bal weg. Forteza heeft problemen om de bal te vangen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Decker rent richting de bal. Decker geeft een hoge lob. Inca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadario rent richting de bal. Cadario haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Campanini rent richting de bal. Campanini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Del Valle kopt de bal weg. Forteza rent richting de bal. Urquiza maakt een afschuwelijke overtreding. Urquiza krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tordoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordoya passt de bal zonder na te denken. Urriolagoitia rent richting de bal. Becerra verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Montecinos is nu in balbezit. Zánkiz onderschept slim de pass. Zánkiz passt de bal met de wreef. Mustafa rent richting de bal. Mustafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zánkiz onderschept slim de pass. Saldaña rent richting de bal. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa draait met de bal, schiet en ... Henry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capital F.C. - la pantera 1:0

43e minuut.
Mustafa passt de bal in één keer door. Montecinos is nu in balbezit. Cadario onderschept slim de pass. Cadario schiet op doel. Henry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Capital F.C. - la pantera 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capital F.C. 49%, la pantera 51%.
Capital F.C. - la pantera 2:0

52e minuut.
Klungelig pakt Montecinos de bal. Becerra rent richting de bal. Zánkiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Becerra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urquiza neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Capital F.C. - la pantera 2:1

57e minuut.
Doeltrap. Urriolagoitia trapt de bal weg van het doel. Montecinos kopt de bal weg. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Quintans geeft een hoge lob. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa passt de bal zonder na te denken. Saldaña rent richting de bal. Saldaña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capital F.C. 51%, la pantera 49%.
Capital F.C. - la pantera 2:1