Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente petrolero ras the estrogers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Alba kopt de bal weg. Baldivieso probeert de bal met de borst te controleren. Ewel verovert de bal door een tackle van achteren. Ewel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Galleguillos trapt de bal weg. Agreda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alem de bal onder controle te krijgen. Lacunza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacunza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - the estrogers 0:1

8e minuut.
Alba rent richting de bal. Ewel rent richting de bal. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Alba is nu in balbezit. Canelas verovert de bal door een tackle van achteren. Nogales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canelas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Landa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lacunza rent richting de bal. Lacunza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nogales is nu in balbezit. Nogales probeert naar een medespeler te passen. Landa probeert naar een medespeler te passen. Lacunza rent richting de bal. Lacunza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Nogales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel verovert de bal door een tackle van achteren. Ewel met een sublieme pass. Lacunza is nu in balbezit. Lacunza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero probeert naar een medespeler te passen. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Abad probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher met een sublieme pass. Canelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Alba probeert naar een medespeler te passen. Calero is nu in balbezit. Calero met een sublieme pass. Ewel is nu in balbezit. Ewel schiet op doel. Quinteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Baldivieso geeft een hoge lob. Inworp. Larrañaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Langenbacher heeft problemen om de bal te vangen. Babastro geeft de bal voor. Klungelig pakt Alem de bal. Lacunza is nu in balbezit. Lacunza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 41%, the estrogers 59%.
Oriente petrolero ras - the estrogers 0:1

48e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Babastro is nu in balbezit. Alba onderschept slim de pass. Alba haalt uit met een fantastische trap. Quinteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oriente petrolero ras - the estrogers 1:1

53e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Alba schiet op doel. Klungelig pakt Babastro de bal. Alba is nu in balbezit. Alba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Baldivieso met een sublieme pass. Landa probeert naar een medespeler te passen. Nogales rent richting de bal. Lacunza verovert de bal door een tackle van achteren. Lacunza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Lacunza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yelpo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Goitia geeft een hoge lob. Alem controleert de bal met de borst. Agreda rent richting de bal. Agreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Landa geeft een hoge lob. Ewel is nu in balbezit. Ewel passt de bal in één keer door. Yelpo rent richting de bal. Yelpo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yelpo passt de bal met de wreef. Ewel rent richting de bal. Becerra maakt een afschuwelijke overtreding. Becerra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 43%, the estrogers 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oriente petrolero ras - the estrogers 1:1