Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hazem Tammous Capital F.C.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Choque passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Lazcano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lazcano krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lazcano. Lazcano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa speelt de bal door. Cadario rent richting de bal. Cadario schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Forteza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forteza passt de bal zonder na te denken. Cadario is nu in balbezit. Mustafa rent richting de bal. Mustafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hazem Tammous 46%, Capital F.C. 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hazem Tammous - Capital F.C. 0:0

46e minuut.
Cadario rent richting de bal. Cadario met een sublieme pass. Castell rent richting de bal. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hazem Tammous - Capital F.C. 0:1

53e minuut.
Urriolagoitia geeft een lange en hoge pass. Saldaña kopt de bal weg. Klungelig pakt Doria de bal. Daza bereikt de bal nog maar net als eerste. Daza haalt uit met een fantastische trap. Farfán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cadario springt en kopt de bal. Figueroa speelt de bal door. Klungelig pakt Campbell de bal. Forteza rent richting de bal. Forteza schiet op doel. Taborga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Farfán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hazem Tammous - Capital F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hazem Tammous 29%, Capital F.C. 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hazem Tammous - Capital F.C. 1:1