Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la pantera Turere
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Huallpa is nu in balbezit. Montes onderschept slim de pass. Montes passt de bal met de wreef. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán rent richting de bal. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes draait met de bal, schiet en ... Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Tordoya geeft de bal voor. Inworp. Cronembold met een snelle inworp. Daar is Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la pantera 56%, Turere 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la pantera - Turere 0:0

48e minuut.
Tordoya heeft problemen om de bal te vangen. Tordoya passt de bal zonder na te denken. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ... Tordoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la pantera - Turere 1:0

53e minuut.
Tordoya met een harde bal richting middenveld. Montes kopt de bal weg. Huallpa controleert de bal met de borst. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la pantera - Turere 1:1

77e minuut.
Klungelig pakt Díaz de bal. Tordoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordoya passt de bal in één keer door. Urquiza is nu in balbezit. Urquiza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán onderschept slim de pass. Durán haalt uit met een fantastische trap. Henry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
la pantera - Turere 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la pantera 52%, Turere 48%.
la pantera - Turere 1:2