Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente petrolero ras la pantera
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero probeert naar een medespeler te passen. Huallpa rent richting de bal. Ewel rent richting de bal. Ewel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel rent richting de bal. Huallpa rent richting de bal. Ewel verovert de bal door een tackle van achteren. Ewel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nogales verovert de bal door een tackle van achteren. Nogales met een sublieme pass. Ewel is nu in balbezit. Ewel draait met de bal, schiet en ... Inca kopt de bal weg. Henry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 45%, la pantera 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oriente petrolero ras - la pantera 0:0

75e minuut.
Alba passt de bal in één keer door. Inca is nu in balbezit. Ewel verovert de bal door een tackle van achteren. Ewel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nogales rent richting de bal. Nogales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chinchilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra draait met de bal, schiet en ... Cabezas bokst de bal weg.

82e minuut.
Urquiza rent richting de bal. Urquiza passt de bal met de wreef. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente petrolero ras - la pantera 0:1

87e minuut.
Siripaka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larrañaga met de inworp. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oriente petrolero ras - la pantera 1:1

88e minuut.
Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Langenbacher is nu in balbezit. Langenbacher geeft de bal voor. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel schiet op doel. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente petrolero ras 48%, la pantera 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oriente petrolero ras - la pantera 1:1