Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la pantera Oriente petrolero ras
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Montecinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Montecinos speelt de bal door. Calero geeft de bal voor. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
la pantera - Oriente petrolero ras 0:1

8e minuut.
Arenas met een sublieme pass. Urquiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogales speelt de bal door. Arenas rent richting de bal. Arenas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rea passt de bal in één keer door. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montecinos. Ewel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nogales met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la pantera - Oriente petrolero ras 0:2

24e minuut.
Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrañaga geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. Ewel onderschept slim de pass. Ewel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Langenbacher is nu in balbezit. Langenbacher geeft een lange en hoge pass. Daar is Inca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Rea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogales met een sublieme pass. Ewel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Larrañaga speelt de bal door. Ewel rent richting de bal. Montecinos rent richting de bal. Ewel onderschept slim de pass. Ewel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la pantera 69%, Oriente petrolero ras 31%.
la pantera - Oriente petrolero ras 0:2

64e minuut.
Calero verovert de bal door een tackle van achteren. Calero met een sublieme pass. Huallpa is nu in balbezit. Ewel onderschept slim de pass. Ewel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la pantera - Oriente petrolero ras 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la pantera 59%, Oriente petrolero ras 41%.
la pantera - Oriente petrolero ras 0:3