Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capital F.C. the estrogers
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Landa probeert naar een medespeler te passen. Campanini is nu in balbezit. Campanini geeft de bal voor. Zánkiz rent richting de bal. Zánkiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Landa passt de bal in één keer door. Ewel is nu in balbezit. Ewel probeert naar een medespeler te passen. Lacunza rent richting de bal. Lacunza haalt uit met een fantastische trap. Rojas bokst de bal weg.

19e minuut.
Campanini kopt de bal weg. Baldivieso rent richting de bal. Mustafa rent richting de bal. Cadario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Goitia heeft problemen om de bal te vangen. Saldaña is nu in balbezit. Goitia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saldaña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zánkiz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Capital F.C. - the estrogers 1:0

37e minuut.
Goitia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cadario de bal. Baldivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario verovert de bal door een tackle van achteren. Cadario draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Forteza is nu in balbezit. Forteza geeft een lange en hoge pass. Baldivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario rent richting de bal. Cadario draait met de bal, schiet en ... Quinteros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capital F.C. 35%, the estrogers 65%.
Capital F.C. - the estrogers 1:0

56e minuut.
Mustafa is nu in balbezit. Baldivieso is nu in balbezit. Mustafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mustafa krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Zánkiz geeft de bal voor. Cadario kopt de bal weg. Daar is Mustafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario schiet op doel. Quinteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Baldivieso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldaña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mustafa rent richting de bal. Mustafa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yacoel verovert de bal door een tackle van achteren. Yacoel met een sublieme pass. Daar is Baldivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadario rent richting de bal. Cadario haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capital F.C. - the estrogers 2:0

72e minuut.
Klungelig pakt Zánkiz de bal. Agreda rent richting de bal. Forteza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Forteza krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa speelt de bal door. Goitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadario verovert de bal door een tackle van achteren. Cadario draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Yacoel rent richting de bal. Zánkiz verovert de bal door een tackle van achteren. Zánkiz met een sublieme pass. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Canelas geeft een hoge lob. Daar is Zánkiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yacoel is nu in balbezit. Mustafa onderschept slim de pass. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Capital F.C. - the estrogers 3:0

88e minuut.
Yacoel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saldaña met een snelle inworp. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capital F.C. 23%, the estrogers 77%.
Capital F.C. - the estrogers 3:0