Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turere Barla FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Díaz rent richting de bal. Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa passt de bal met de wreef. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turere - Barla FC 0:1

8e minuut.
Peredo met een snelle inworp. Burgoa heeft problemen om de bal te vangen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Peredo verovert de bal door een tackle van achteren. Peredo met een sublieme pass. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Durán rent richting de bal. Montes rent richting de bal. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turere - Barla FC 1:1

26e minuut.
Katar met een sublieme pass. Anzaldo is nu in balbezit. Anzaldo speelt de bal door. Saenz rent richting de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgoa is nu in balbezit. Saenz rent richting de bal. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turere - Barla FC 1:2

30e minuut.
Cardona onderschept slim de pass. Cardona met een sublieme pass. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz schiet op doel. Tordoya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turere - Barla FC 1:3

38e minuut.
Anzaldo geeft de bal voor. Yacoel rent richting de bal. Yacoel geeft een lange en hoge pass. Durán controleert de bal met de borst. Durán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turere 49%, Barla FC 51%.
Turere - Barla FC 1:3

56e minuut.
Cronembold passt de bal zonder na te denken. Montes is nu in balbezit. Montes met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turere - Barla FC 2:3

62e minuut.
Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ... Fiorillo kopt de bal weg. Montes is nu in balbezit. Montes haalt uit met een fantastische trap. Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turere - Barla FC 3:3

77e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Miranda kopt de bal weg. Cardona rent richting de bal. Cardona geeft een lange en hoge pass. Troche kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Katar de bal. Saenz verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa schiet op doel. Tordoya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turere - Barla FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turere 49%, Barla FC 51%.
Turere - Barla FC 3:4