Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barla FC Turere
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Montes kan de bal niet met de borst controleren. Miranda rent richting de bal. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cardona speelt de bal door. Yacoel is nu in balbezit. Zelaya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelaya krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Burgoa geeft de bal voor. Katar rent richting de bal. Katar met een sublieme pass. Saenz rent richting de bal. Saenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Díaz speelt de bal door. Inworp. Peredo met een snelle inworp. Klungelig pakt Burgoa de bal. Burgoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yacoel heeft problemen om de bal te vangen. Montes is nu in balbezit. Montes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Burgoa verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoa speelt de bal door. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz schiet op doel. Guerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barla FC - Turere 1:0

31e minuut.
Yacoel onderschept slim de pass. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya geeft een hoge lob. Peredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peredo geeft een hoge lob. Tordoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Durán is nu in balbezit. Montes rent richting de bal. Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. Mamani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes rent richting de bal. Montes met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barla FC 38%, Turere 62%.
Barla FC - Turere 1:0

60e minuut.
Inworp. Cronembold met de inworp. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes schiet op doel. Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barla FC - Turere 1:1

61e minuut.
Pérez del Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Pérez del Castillo met een sublieme pass. Saenz rent richting de bal. Saenz schiet op doel. Katar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barla FC - Turere 2:1

67e minuut.
Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya geeft een lange en hoge pass. Saenz rent richting de bal. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa draait met de bal, schiet en ... Tordoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barla FC 36%, Turere 64%.
Barla FC - Turere 2:1