Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tela unbeatable
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Condori probeert naar een medespeler te passen. Uriona bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriona probeert naar een medespeler te passen. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaloza geeft de bal voor. Nürmberg heeft problemen om de bal te vangen. Nürmberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tela - unbeatable 0:1

24e minuut.
Gumucio rent richting de bal. Inworp. Gumucio met een snelle inworp. Roselló is nu in balbezit. Roselló geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Quisbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iriarte rent richting de bal. Iriarte passt de bal met de wreef. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peñaloza trapt de bal weg van het doel. León kopt de bal weg. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Albornos bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornos probeert naar een medespeler te passen. Aliss bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg onderschept slim de pass. Nürmberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tela - unbeatable 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tela 63%, unbeatable 37%.
tela - unbeatable 0:2

48e minuut.
Chamon passt de bal in één keer door. Baptista rent richting de bal. Baptista geeft een lange en hoge pass. Roselló is nu in balbezit. Roselló schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Roman speelt de bal door. Roselló rent richting de bal. Roselló passt de bal met de wreef. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Uriona bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló rent richting de bal. Roselló passt de bal zonder na te denken. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg schiet op doel. Cabrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Chamon passt de bal in één keer door. Iriarte is nu in balbezit. Iriarte passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Arequipa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uriona bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriona passt de bal met de wreef. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tela 54%, unbeatable 46%.
tela - unbeatable 0:2