Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganimides90 سس
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Ureña passt de bal met de wreef. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Coca is nu in balbezit. Ortega geeft de bal voor. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Montaño geeft een lange en hoge pass. Barba heeft problemen om de bal te vangen. Coca is nu in balbezit. Villar is nu in balbezit. Villar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Novillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calustro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Iquiapaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villar rent richting de bal. Villar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ortega onderschept slim de pass. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... Campero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganimides90 - سس 0:1

28e minuut.
Ureña rent richting de bal. Montaño is nu in balbezit. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Villar is nu in balbezit. Villar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Barba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iquiapaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yelpo heeft problemen om de bal te vangen. Yelpo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Calustro passt de bal met de wreef. Ureña rent richting de bal. Met opzet legt Montaño zijn tegenspeler op de grond. Montaño krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Campero met een snelle inworp. Iquiapaza rent richting de bal. Iquiapaza probeert naar een medespeler te passen. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganimides90 53%, سس 47%.
Ganimides90 - سس 0:1

72e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño onderschept slim de pass. Montaño passt de bal zonder na te denken. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña schiet op doel. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cortéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calustro verovert de bal door een tackle van achteren. Calustro speelt de bal door. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganimides90 49%, سس 51%.
Ganimides90 - سس 0:1