Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سس unbeatable
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ortega rent richting de bal. Uriona onderschept slim de pass. Uriona met een sublieme pass. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - unbeatable 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Campetella de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumucio met een sublieme pass. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Novillo trapt de bal weg. León kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Centeno springt en kopt de bal. Buzzolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzolaro haalt uit met een fantastische trap. Albornos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Roman met een sublieme pass. Klungelig pakt Salazar de bal. Salazar speelt de bal door. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
León rent richting de bal. Castillo is nu in balbezit. León schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. León krijgt een gele kaart. Castillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Castillo kan niet meer verder spelen. Fontes komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gumucio speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - unbeatable 0:2

37e minuut.
Daar is Yamamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzolaro is nu in balbezit. Buzzolaro geeft de bal voor. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سس - unbeatable 1:2

41e minuut.
Fontes is nu in balbezit. Fontes passt de bal in één keer door. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel. Pérez del Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سس - unbeatable 2:2

44e minuut.
Doeltrap. Pérez del Castillo met een harde bal richting middenveld. Arequipa kopt de bal weg. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سس - unbeatable 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سس 51%, unbeatable 49%.
سس - unbeatable 2:3

59e minuut.
Campetella met de inworp. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fontes onderschept slim de pass. Centeno rent richting de bal. Centeno passt de bal in één keer door. Fontes rent richting de bal. Fontes draait met de bal, schiet en ... Pérez del Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Arequipa rent richting de bal. Cortéz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cortéz krijgt een gele kaart. Arequipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Salazar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - unbeatable 2:4

72e minuut.
Inworp. Buzzolaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - unbeatable 3:4

77e minuut.
Uriona kopt de bal weg. Salazar is nu in balbezit. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Nürmberg is nu in balbezit. Nürmberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سس 31%, unbeatable 69%.
سس - unbeatable 3:4