Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente Petrolero Quebracho
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ponce rent richting de bal. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi schiet op doel. Abularach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Reynaga verovert de bal door een tackle van achteren. Reynaga speelt de bal door. Ponce is nu in balbezit. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce onderschept slim de pass. Ponce schiet op doel. Falcón krijgt zijn hoofd ertegen. Abularach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tellez speelt de bal door. Reynaga is nu in balbezit. Reynaga passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ponce heeft problemen om de bal te vangen. Abularach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Petrolero 59%, Quebracho 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oriente Petrolero - Quebracho 0:0

60e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgoa. Ojopi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojopi komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aliss rent richting de bal. Aliss geeft de bal voor. Daar is Klinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Petrolero 55%, Quebracho 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oriente Petrolero - Quebracho 0:0