Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unbeatable bolivariano
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Salazar passt de bal zonder na te denken. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Abularach is nu in balbezit. Salazar rent richting de bal. Salazar draait met de bal, schiet en ... Laime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unbeatable 48%, bolivariano 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
unbeatable - bolivariano 0:0

48e minuut.
Pérez del Castillo trapt de bal weg van het doel. Salazar kopt de bal weg. Roman speelt de bal door. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Azurduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriona verovert de bal door een tackle van achteren. Uriona passt de bal met de wreef. Roman geeft de bal voor. Nürmberg springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pedraza is nu in balbezit. Pedraza speelt de bal door. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unbeatable - bolivariano 0:1

60e minuut.
Salazar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roselló komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Arequipa is nu in balbezit. Arequipa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pedraza de bal. Uriona is nu in balbezit. Uriona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Laime trapt de bal weg van het doel. Roselló heeft problemen om de bal te vangen. Roselló draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft de bal voor. Nürmberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nürmberg haalt uit met een fantastische trap. Laime maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
unbeatable - bolivariano 1:1

70e minuut.
Abularach geeft een hoge lob. Uriona met een sublieme pass. Nürmberg is nu in balbezit. Roselló is nu in balbezit. Roselló schiet op doel. Laime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Azurduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roselló verovert de bal door een tackle van achteren. Roselló met een sublieme pass. Nürmberg rent richting de bal. Nürmberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Azurduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriona onderschept slim de pass. Uriona met een sublieme pass. Daar is Roselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselló draait met de bal, schiet en ... Laime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unbeatable 25%, bolivariano 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
unbeatable - bolivariano 1:1