Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bolivariano سس
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde passt de bal zonder na te denken. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Centeno maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolivariano - سس 0:1

14e minuut.
Buzzolaro geeft een hoge lob. Araúz rent richting de bal. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Centeno rent richting de bal. Alanes verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo met een sublieme pass. Centeno heeft problemen om de bal te vangen. Centeno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolivariano - سس 0:2

28e minuut.
Pedraza probeert de bal aan de voet te houden. Clavijo rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Pedraza onderschept slim de pass. Pedraza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolivariano 65%, سس 35%.
bolivariano - سس 0:2

47e minuut.
Valverde speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alanes begaat een overtreding. Alanes krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo met een sublieme pass. Centellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno onderschept slim de pass. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ochoa met een snelle inworp. Castillo is nu in balbezit. Castillo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Centeno de bal onder controle te krijgen. Laime probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bolivariano - سس 0:3

74e minuut.
Ortega rent richting de bal. Costa rent richting de bal. Costa probeert naar een medespeler te passen. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Araúz verovert de bal door een tackle van achteren. Araúz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Achá de bal. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Carolini onderschept slim de pass. Valverde met een sublieme pass. Centeno is nu in balbezit. Centeno schiet op doel. Laime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
bolivariano - سس 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolivariano 58%, سس 42%.
bolivariano - سس 0:4