Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سس bolivariano
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Achá speelt de bal door. Barba heeft problemen om de bal te vangen. Achá is nu in balbezit. Pedraza onderschept slim de pass. Pedraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - bolivariano 0:1

18e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سس - bolivariano 1:1

21e minuut.
Costa rent richting de bal. Castillo onderschept slim de pass. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Fontes is nu in balbezit. Fontes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cortéz kopt de bal weg. Salvatierra is nu in balbezit. Salvatierra probeert naar een medespeler te passen. Fontes rent richting de bal. Fontes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is La Pierre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortéz onderschept slim de pass. Cortéz geeft een lange en hoge pass. Pedraza rent richting de bal. Pedraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Alanes geeft een hoge lob. Inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Buzzolaro rent richting de bal. Buzzolaro probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob. Daar is Abularach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - bolivariano 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سس 33%, bolivariano 67%.
سس - bolivariano 2:1

47e minuut.
Daar is Clavijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortéz begaat een overtreding. Cortéz krijgt een gele kaart. Pedraza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Costa wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Salvatierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Fontes is nu in balbezit. Fontes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cortéz met een sublieme pass. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campetella begaat een overtreding. Campetella krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سس 35%, bolivariano 65%.
سس - bolivariano 2:1