Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quebracho Ganimides90
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.1
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Garza rent richting de bal. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iquiapaza. Iquiapaza krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Reynaga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Campero de bal onder controle te krijgen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Inworp. Barreto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaño is nu in balbezit. Ojopi verovert de bal door een tackle van achteren. Ojopi draait met de bal, schiet en ... Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Reynaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilbao La Vieja rent richting de bal. Yelpo maakt een afschuwelijke overtreding. Yelpo krijgt een gele kaart. Bilbao La Vieja wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bilbao La Vieja kan niet meer verder spelen. Acero komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Aliss rent richting de bal. Aliss geeft een lange en hoge pass. Daar is Campero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Yelpo met een snelle inworp. Reynaga probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - Ganimides90 1:0

43e minuut.
Callaú rent richting de bal. Callaú passt de bal met de wreef. Daar is Ponce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponce schiet op doel. Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - Ganimides90 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quebracho 29%, Ganimides90 71%.
Quebracho - Ganimides90 2:0

56e minuut.
Reynaga is nu in balbezit. Reynaga met een sublieme pass. Falcón probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - Ganimides90 3:0

57e minuut.
Coca is nu in balbezit. Ojopi onderschept slim de pass. Ojopi passt de bal zonder na te denken. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - Ganimides90 4:0

62e minuut.
Calustro onderschept slim de pass. Calustro probeert naar een medespeler te passen. Villar rent richting de bal. Coca rent richting de bal. Coca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Iquiapaza heeft problemen om de bal te vangen. Coca rent richting de bal. Coca passt de bal zonder na te denken. Ojopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Iquiapaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón geeft een lange en hoge pass. Aliss bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Falcón zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Aliss de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - Ganimides90 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quebracho 34%, Ganimides90 66%.
Quebracho - Ganimides90 5:0