Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beliebers unbeatable
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 22.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


44e minuut.
León is nu in balbezit. Crespo is nu in balbezit. Crespo passt de bal met de wreef. Almendras bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendras draait met de bal, schiet en ... Pérez del Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beliebers 47%, unbeatable 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
beliebers - unbeatable 0:0

52e minuut.
Anzaldo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arequipa met de inworp. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Limachi bokst de bal weg.

62e minuut.
Gumucio geeft een hoge lob. Anzaldo rent richting de bal. Roselló rent richting de bal. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beliebers - unbeatable 0:1

65e minuut.
Uriona verovert de bal door een tackle van achteren. Almendras is nu in balbezit. Met opzet legt Uriona zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Uriona naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Gumucio is nu in balbezit. Gumucio geeft een hoge lob. Roselló maakt een snoekduik en kopt de bal. Roselló is nu in balbezit. Roselló draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beliebers 52%, unbeatable 48%.
beliebers - unbeatable 0:1