Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganimides90 bolivariano
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Coca passt de bal met de wreef. Villar rent richting de bal. Abularach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abularach krijgt een gele kaart. Villar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Costa rent richting de bal. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño passt de bal met de wreef. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Salvatierra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yelpo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca haalt uit met een fantastische trap. Laime bokst de bal weg. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganimides90 - bolivariano 1:0

21e minuut.
Carolini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Callaú de bal. Pedraza is nu in balbezit. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel. Noriega bokst de bal weg.

24e minuut.
Carolini rent richting de bal. Costa is nu in balbezit. Carolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca rent richting de bal. Coca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pedraza schiet op doel. Campero speelt de bal door. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo rent richting de bal. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Montaño geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pedraza de bal onder controle te krijgen. Costa rent richting de bal. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ganimides90 - bolivariano 1:1

33e minuut.
Pedraza passt de bal met de wreef. Daar is Clavijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño rent richting de bal. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Carolini de bal onder controle te krijgen. Araúz is nu in balbezit. Calustro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calustro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganimides90 41%, bolivariano 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganimides90 - bolivariano 1:1

46e minuut.
Costa rent richting de bal. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal in één keer door. Pedraza rent richting de bal. Pedraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
La Pierre is nu in balbezit. La Pierre geeft de bal voor. Klungelig pakt Campero de bal. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Alanes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taritolay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganimides90 54%, bolivariano 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ganimides90 - bolivariano 1:1