Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سس Quebracho
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Faldín kopt de bal weg. Aliss heeft problemen om de bal te vangen. Aliss geeft de bal voor. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - Quebracho 0:1

8e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Daar is Centeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centeno draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Inca rent richting de bal. Centeno onderschept slim de pass. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سس - Quebracho 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سس 43%, Quebracho 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سس - Quebracho 1:1

46e minuut.
Centeno passt de bal zonder na te denken. Faldín heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Centeno is nu in balbezit. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Soljancik geeft een lange en hoge pass. Inca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centeno. Centeno krijgt een gele kaart. Inca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inca met een snel genomen vrije trap. Pita is nu in balbezit. Pita draait met de bal, schiet en ... Novillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سس - Quebracho 1:2

64e minuut.
Cortéz geeft de bal voor. Inca kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortega de bal. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Faldín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faldín probeert naar een medespeler te passen. Campetella is nu in balbezit. Ojopi onderschept slim de pass. Ojopi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سس 48%, Quebracho 52%.
سس - Quebracho 1:2