Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quebracho سس
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Reynaga heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Castillo met een sublieme pass. Centeno rent richting de bal. Centeno haalt uit met een fantastische trap. González bokst de bal weg. Daar is Kanemoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - سس 0:1

18e minuut.
Cortéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi onderschept slim de pass. Ortega is nu in balbezit. Ojopi verovert de bal door een tackle van achteren. Ojopi met een sublieme pass. Novillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Bilbao La Vieja controleert de bal met de borst. Reynaga rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - سس 0:2

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Cortéz de bal onder controle te krijgen. Valverde rent richting de bal. Ojopi verovert de bal door een tackle van achteren. Pita rent richting de bal. Pita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kanemoto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Valverde passt de bal zonder na te denken. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal met de wreef. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quebracho 70%, سس 30%.
Quebracho - سس 0:2

49e minuut.
Bauer geeft de bal voor. Aliss bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliss passt de bal met de wreef. Falcón is nu in balbezit. Falcón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Buzzolaro geeft de bal voor. Kanemoto is nu in balbezit. Centeno begaat een overtreding. Centeno krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaga rent richting de bal. Reynaga passt de bal met de wreef. Ojopi rent richting de bal. Ojopi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Ochoa kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Centeno is nu in balbezit. Centeno draait met de bal, schiet en ... González probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - سس 0:3

67e minuut.
Cortéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojopi onderschept slim de pass. Pita is nu in balbezit. Pita draait met de bal, schiet en ... Achá probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Quebracho - سس 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quebracho 59%, سس 41%.
Quebracho - سس 1:3