Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSJGSLJDG Atletico Rojo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 16.4
matig Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Terrazas is nu in balbezit. Terrazas geeft een hoge lob. Monje controleert de bal met de borst. Abraham rent richting de bal. Abraham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Urriolagoitia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal met de wreef. Monje rent richting de bal. Monje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Castedo onderschept slim de pass. Castedo speelt de bal door. Pinedo heeft problemen om de bal te vangen. Monje rent richting de bal. Monje haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DSJGSLJDG - Atletico Rojo 1:0

30e minuut.
Revollo heeft problemen om de bal te vangen. Navia is nu in balbezit. Navia speelt de bal door. Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Monje schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Monje raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bengolea komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Castedo rent richting de bal. Castedo geeft de bal voor. Castellones met een sublieme pass. Bengolea rent richting de bal. Bengolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSJGSLJDG 41%, Atletico Rojo 59%.
DSJGSLJDG - Atletico Rojo 1:0

67e minuut.
Campetella rent richting de bal. Navia rent richting de bal. Navia passt de bal met de wreef. Bengolea rent richting de bal. Bengolea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Navia onderschept slim de pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham passt de bal zonder na te denken. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea haalt uit met een fantastische trap. Bengolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSJGSLJDG - Atletico Rojo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSJGSLJDG 43%, Atletico Rojo 57%.
DSJGSLJDG - Atletico Rojo 2:0