Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSJGSLJDG G Team
Normal Tactiek basadoUltFch
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Zelaya de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio met een sublieme pass. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Avaroma met een sublieme pass. Zelaya rent richting de bal. Met opzet legt Barahona zijn tegenspeler op de grond. Barahona is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zelaya raakt geblesseerd tijdens het duel. Avaroma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sanjana passt de bal in één keer door. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintans bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga onderschept slim de pass. Zúñiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Avaroma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terrazas de bal. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSJGSLJDG 65%, G Team 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DSJGSLJDG - G Team 0:0

48e minuut.
Sanjana passt de bal met de wreef. Zúñiga rent richting de bal. Terrazas is nu in balbezit. Zúñiga onderschept slim de pass. Zúñiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Quintans passt de bal in één keer door. Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelaya met een sublieme pass. Sanjana is nu in balbezit. Sanjana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Zelaya onderschept slim de pass. Sanjana rent richting de bal. Sanjana probeert naar een medespeler te passen. Zúñiga is nu in balbezit. Zúñiga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DSJGSLJDG - G Team 0:1

73e minuut.
Sanjana heeft problemen om de bal te vangen. Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal in één keer door. Navia is nu in balbezit. Navia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zelaya geeft de bal voor. Campetella probeert de bal aan de voet te houden. Navia is nu in balbezit. Acuña onderschept slim de pass. Acuña geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Navia heeft problemen om de bal te vangen. Bengolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea met een sublieme pass. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSJGSLJDG 55%, G Team 45%.
DSJGSLJDG - G Team 0:1