Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Rojo FC ALE CHAMPIONS
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.4
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Anzaldo is nu in balbezit. Urriolagoitia met een sublieme pass. Bánzer rent richting de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bilbao La Vieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urriolagoitia onderschept slim de pass. Urriolagoitia passt de bal met de wreef. Revollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Revollo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Linares is nu in balbezit. Revollo rent richting de bal. Revollo passt de bal zonder na te denken. Huallpa is nu in balbezit. Huallpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Huallpa schiet op doel. Solíz kopt de bal weg. Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revollo is nu in balbezit. Revollo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bilbao La Vieja onderschept slim de pass. Bilbao La Vieja met een sublieme pass. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo haalt uit met een fantastische trap. Bengolea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - FC ALE CHAMPIONS 0:1

31e minuut.
Hierro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzaldo haalt uit met een fantastische trap. Bengolea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Monje rent richting de bal. Monje geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franco met de inworp. Lino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rojo 65%, FC ALE CHAMPIONS 35%.
Atletico Rojo - FC ALE CHAMPIONS 0:1

48e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Lino is nu in balbezit. Lino passt de bal zonder na te denken. Anzaldo rent richting de bal. Anzaldo draait met de bal, schiet en ... Bengolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Revollo passt de bal met de wreef. Huallpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Solíz rent richting de bal. Huallpa onderschept slim de pass. Huallpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Linares kopt de bal weg. Pinedo probeert de bal aan de voet te houden. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino schiet op doel. Bengolea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - FC ALE CHAMPIONS 0:2

58e minuut.
Del Carpio onderschept slim de pass. Del Carpio probeert naar een medespeler te passen. Meza rent richting de bal. Huallpa onderschept slim de pass. Huallpa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bánzer trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Linares de bal. Zamudio speelt de bal door. Huallpa rent richting de bal. Huallpa haalt uit met een fantastische trap. Kolberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rojo - FC ALE CHAMPIONS 1:2

84e minuut.
Lino probeert naar een medespeler te passen. Bánzer heeft problemen om de bal te vangen. Monje bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rojo 78%, FC ALE CHAMPIONS 22%.
Atletico Rojo - FC ALE CHAMPIONS 1:2